Tapet modern pentru living- idei pentru a înveseli instantaneu spațiul

apr, 15 2024
Tapet modern pentru living- idei pentru a înveseli instantaneu spațiul

Living este inima întregii case. Pentru unii este un spațiu de relaxare și de întâlnire cu familia, pentru alții este un loc de divertisment. Merită să oferiți acestui interior o notă de personalitate cu decorațiuni unice. Tapetul la modă este o modalitate excelentă de a accentua un perete, creând un punct focal în cameră și un fundal unic pentru restul ornamentelor.

Dacă plănuiți o renovare, atunci gama noastră de tapet și picturi murale vă va inspira să realizați o metamorfoză originală în livingul dumneavoastră. Aici veți găsi o varietate de modele și culori care se potrivesc oricărui stil de ara

montaż fototapety krok po kroku

Cele mai populare imagini de fundal pentru camera de zi - ce design să alegeți?

Alegerea celui mai bun tapet pentru camera dvs. de zi nu este o sarcină ușoară. Găsirea modelului potrivit necesită parcurgerea a numeroase surse de inspirație. Cu toate acestea, există câteva sfaturi de urmat atunci când alegeți tapetul perfect:

  • decideți dacă tapetul trebuie să fie pe toată camera sau doar să accentueze un singur perete;
  • schema de culori a tapetului trebuie să se potrivească cu culorile mobilierului din camera de zi;
  • modelul de pe tapet trebuie să completeze decorațiunile - dar nu uitați că trebuie să existe suficient contrast între ele pentru a nu copleși camera de zi;
  • uitați-vă la câte tablouri/decorații aveți pe perete - nu cumpărați tapet care să distragă atenția de la acestea;
  • dacă aveți îndoieli cu privire la calitate și motiv, merită să comandați mostre de tapet. În acest fel veți putea verifica calitatea materialului și dacă modelul va funcționa în spațiul dvs.

tapet living

Motive vegetale pe tapet

Invitați natura în interior! Nu poți da greș cu plantele botanice, verdeața funcționează bine în camera de zi. Are un efect liniștitor asupra ochilor și creează un spațiu calm și optimist. Cele mai la modă tapet sunt cele în frunze exotice, flori și peisaje murale fantastice. Tapetul cu natură va face ca livingul tău să arate proaspăt și modern.

Tapet elegant de epocă

Imaginile de fundal de inspirație vintage vor fi o modalitate excelentă de a adăuga o notă de esteticăvintage la designul livingului tău. Acestea vor funcționa cu siguranță mai bine în camerele de zi mari, creând un fundal îndrăzneț pentru mobilier și decor. Cu modele atemporale, puteți introduce o paletă de culori diferită în interiorul dvs., adăugați o notă de eleganță și îl animați minunat.

tapet living

Minimalist tapet

Tapetul minimalist elegant este popular printre cei care doresc să păstreze lucrurile simple. Motivele tapetului minimalist sunt adesea în culori vii și devin fundalul perfect pentru decorațiuni - mobilier și accesorii. Un astfel de adaos la camera de zi o va lumina și o va mări optic.

Tapet geometric modern

Tapetul de design este o tendință care nu se stinge! Imaginile de fundal cu motiv geometric sunt modele simple, repetitive și simetrice, care dau un finisaj modern pereților interiori. Ele pot avea un aspect elegant, jucăuș sau clasic. Modelele drăguțe, curate, subtile sau viu colorate atrag atenția în camera de zi.

tapet living

Tapet pentru living - ce design de tapet va face o cameră mai mare?

Ce zici de o cameră de zi mică? Pentru a ne face camera de zi mică să arate bine cu tapet, este important să o alegem corect. Tapetul în culori deschise și cu un model delicat va da camerei de zi un aspect spațios. Nu vă recomandăm să folosiți imagini de fundal care au culori intense, pentru a nu copleși camera. Gândiți-vă la un design simplu, clasic, cum ar fi modelele geometrice sau florile subtile, pentru a da interiorului o notă de originalitate. Dacă vă decideți să folosiți modele mari în camera de zi, vă sugerăm să le instalați pe un singur perete, ca fundal.

Nu uitați! Deoarece camera de zi va fi probabil una dintre cele mai utilizate încăperi din casa dvs., alegeți ceva cu care vă simțiți confortabil și de care vă veți bucura o perioadă lungă de timp. Tapetul pentru o cameră de zi este cel care este în acord cu gustul tău, dar și cel care funcționează din punct de vedere practic. Alege un material de tapet care este ușor de instalat, ușor de curățat și care, în același timp, contribuie la estetica spațiului tău, fie că este vorba de motive botanice, geometrice sau vintage.

Tapet pentru copii - idei și inspirație pentru un spațiu creat

Tapetul este o modalitate foarte bună de a adăuga fler în orice cameră. Unul dintre cele mai populare locuri pentru tapet este camera copiilor. De ce? Pentru că este excelent pentru imaginația și creativitatea copiilor! 

apr, 15 2024

Culori în interior - sfaturi despre cum să le alegeți și să le combinați

Culorile pot evoca stări de spirit diferite și pot crea atmosfere diferite într-un spațiu, așa că este important să se ia în considerare cu atenție culoarea atunci când se decorează o cameră.

apr, 15 2024

Decorațiuni pentru bucătărie - câteva idei rapide și ușoare pentru un decor modern

Vrei ca bucătăria ta să arate perfect? Cauți idei de decorare pentru noul tău design? Iată câteva decorațiuni moderne pentru a vă condimenta designul bucătăriei.

apr, 15 2024
Hartă de intrare