1. Pagina de pornire
  2. Tapete
  3. Tapet decorativ Frunze decorative roz
încărcarea expertului
Tapet decorativ Frunze decorative roz

Tapet decorativ Frunze decorative roz

Adaugă la favorite Eliminați din favorite
Transformați-vă locuința cu tapetul nostru pentru perete, ideal pentru decorarea pereților din orice încăpere.
Material
Tapeta flizelinowa
Tapeta flizelinowaTapeta Samoprzylepna
Preț pe m2 de la:
RON
Data anticipată de expediere: 01.10.2024
Personalizați dimensiunea
Garanția calității
Metode de plată multiple

Transformați-vă locuința cu tapetul nostru pentru perete, ideal pentru decorarea pereților din orice încăpere. Cu imprimare de înaltă calitate și disponibil în două variante – tapet fleece sau autoadeziv – produsul nostru se adaptează perfect nevoilor dvs. de design. Indiferent dacă decorați un dormitor, bucătărie, camera copiilor sau living, tapetul nostru oferă soluția perfectă pentru a adăuga un plus de stil și eleganță.

Tapetul nostru Frunze decorative roz este o investiție excelentă pentru oricine caută o modalitate de a decora un perete. Disponibil în dimensiuni personalizate, tapetul este realizat pentru a se potrivi perfect pe orice suprafață. Alegeți dintr-o gamă variată de modele și adăugați un element decorativ remarcabil în fiecare cameră. Fie că optați pentru tapet autoadeziv pentru o instalare rapidă sau tapet fleece pentru o textură luxoasă, tapetul nostru Frunze decorative roz va transforma complet aspectul casei dvs.

Motivele, cum ar fi sclipiciul, aurul, argintul, betonul, marmura, tabla ruginită, lemnul etc., nu arată ca în realitate. Motivele sunt imprimate, astfel încât pot arăta diferit față de echivalentele lor reale. Reflexiile de lumină nu sunt elemente ale graficii.

 

 

 

fototapety

 

fototapety

Date de bază

Destinație: Radiatoare din oțel și tablă cu o suprafață plană de minim 40%.
Grosimea covorului: 1 mm
Material: Covor magnetic cu forță mare de atracție
Intervalul de temperaturi de utilizare: de la -30 °C la +60 °C. Expunerea îndelungată la temperaturi peste 60 °C poate provoca deformări ale covorului. Instalare ușoară, demontare fără urme, curățare simplă.

Informații despre imprimare

Imprimare digitală, imprimare de înaltă rezoluție, rezistentă la decolorare, abraziune și radiații UV.
Nuanțele produsului finit pot diferi ușor de vizualizarea pe monitor datorită calibrării acestuia, imprimantei folosite și tipului de cerneală – o diferență subtilă de nuanțe nu este motiv de reclamație.
Rezistent la abraziune, deteriorări mecanice, decolorare și radiații UV.

Informații suplimentare

Rețineți, că achiziționați un ceas din lemn imprimat. Modele precum sclipici, aur, argint, beton, marmură, tablă ruginită etc. sunt imprimate, așadar pot diferi ca aspect de echivalentele lor reale.
Dacă nu sunteți sigur dacă covorul este potrivit pentru radiatorul dvs., pur și simplu apropiați un magnet de acesta; dacă se atașează, atunci covorul nostru va adera de asemenea.
Covorul magnetic nu este adecvat pentru radiatoarele vechi cu nervuri, deoarece nu au suficientă suprafață plană pentru a adera.
Expediem covorul rulat. Înainte de aplicare, desfășurați-l și lăsați-l să se întindă pentru a vă asigura că se fixează bine pe radiator.